Over Ons

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Assalaamu ‘Alaykum wa rahmatullahi wa barakatuhu,

“Ik ben enorm dankbaar naar onze klanten die ons dagelijks hun vertrouwen geven. De verbindende kracht tussen onze mensen en de families is gevoel, inlevingsvermogen en verstand van zaken.”

Imam Soebratie

MoslimUitvaartZorg AsSalaam is de samenkomst van expertise op het gebied van een MoslimUitvaart en op het gebied van de noodzakelijke Nederlandse wet-en regelgeving. Met deze samenkomst wordt het aanbod van alle diensten feitelijk compleet gemaakt.

Vaak zijn er bij een overlijden veel vragen op het gebied van de Islamitische wet-en regelgeving;

Wat is allemaal toegestaan bij het afscheid nemen? Wat zijn de eerste verplichte handelingen die verricht dienen te worden voor een moslim die is overleden? Wie gaat alles op het gebied van zij of haar religie regelen? Welke moskeeën zijn er beschikbaar? Heeft de betreffende moskee wel een mogelijkheid op de overledene ritueel te bewassen en daarna op te baren? Zo niet, Waar gaan we dan de overledene opbaren? Mag een overledene thuis opgebaard worden? wat zijn de religieuze voorschriften?…..

Allemaal uiterst belangrijke vragen die vaak tegelijk door de gedachten van de nabestaanden heen razen.
Doordat de reguliere niet-Islamitische uitvaartverzorger (of uitvaartbedrijf) de religieuze kennisbagage niet hebben kunnen zij slechts antwoord geven op de reguliere vragen zoals de beschikbaarheid van begraven op de begraafplaats, welke rouwcentra en beschikbaar zijn. Kortom de praktische zaken die geregeld dienen te worden. Maar de religieuze invullingen blijft vaak een grote vraag.

Met de oprichting van ons bedrijf in eind 2010 hebben wij de noodzakelijke expertise op beide gebieden ondergebracht in één uitvaartverzorgingsbedrijf: MoslimUitvaartZorg AsSalaam

Uniek is dat Islamitische uitvaartverzorging met het volgende motto werkt:

VÓÓR MOSLIMS DÓÓR MOSLIMS

Hierdoor is werken vanuit Islamitisch perspectief, waarbij de religieuze normen en waarden gehanteerd worden een belangrijk element. Overigens zijn wij gespecialiseerd in de verschillende culturele gebruiken in veelzijdige Islamitische samenleving.

6 top-redenen om voor MoslimUitvaartZorg AsSalaam te kiezen:

  1. Alle diensten aangeboden vanuit Islamitische normen en waarden (Islamitisch ethiek)
  2. Specialist in het begraven binnen 24 uur
  3. Eigen beschikbare rituele lijkbewassers & rouwvervoer
  4. Duidelijke en eerlijke prijsopgave (nooit kosten achteraf)
  5. Persoonlijke begeleiding door ervaren moslim-uitvaartverzorgers
  6. Een Islamitische uitvaart voor een betaalbaar budget (ook termijn betalingen mogelijk)

Wilt u meer weten over ons unieke bedrijf waarbij alle denkbare diensten op het gebied van MoslimUitvaartZorg zijn opgenomen?

Neem gerust contact met ons op ✆ 088 786 92 92 (24/7 bereikbaar)

× Stel hier uw vraag via Whatsapp 0632271791