Gedenkstenen

Gedenkstenen met of zonder islamitische figuraties

Na de hectiek van het islamitisch begraven te hebben gehad en alle zaken geregeld te hebben die noodzakelijk zijn om meteen na het overlijden te regelen, keert de rust weer terug. Het verdriet is nog steeds groot en het gemis van de dierbare overledene blijft zich voordoen.

Het is tijd om een periode van hectiek af te sluiten met het laatste onderdeel van het begraven; een gedenksteen!

MoslimUitvaartCentrum ASSALAAM heeft een volledig ingerichte showroom met gedenkstenen die vanuit voorraad geleverd en geplaatst kunnen worden door héél Nederland en elk gewenste (islamitische) begraafplaats.

Er is een unieke samenwerking met diverse en verschillende erkende steenhouwerijen door heel Nederland met enorme scherpe en eerlijke prijzen. Uitsluitend firma’s die hun expertise, kennis en kunde jarenlang toepassen in het maken van de simpelste tot meest exclusieve gedenkstenen. De prachtige samenwerking zit in het begrijpen van elkaars gedeelde religieuze achtergronden, hetgeen ons credo “vóór de islamitische gemeenschap – dóór de islamitische gemeenschap” teneinde helemaal compleet maakt.

Werkwijze:

Samen met de nabestaanden zoeken wij een gedenksteen uit dat past in het budget en naar wens is van de nabestaanden. Of het nou een gedenksteen dat een reflectie van de het leven van uw dierbare overledene of slechts een gedenksteen is dat voldoet aan de wensen die er zijn. Samen dragen we zorg om de steen vanaf het eerste contact tot aan de daadwerkelijke plaatsing op de begraafplaats (door héél Nederland)

Eveneens hebben wij diverse aanbiedingen voor elk budget en enorm veel gedenkstenen op voorraad liggen, zodat de gewenste uitgekozen gedenksteen binnen 4 tot 6 weken geplaatst kan worden op het graf. 

Wij ontzorgen u door zorg te dragen voor de aanvraag van betreffende benodigde vergunning op de begraafplaats. Daarnaast dragen wij zorg voor de belettering en plaatsing van de uitgekozen gedenksteen. 

EEN BELLETJE IS AFDOENDE 

* Prijs: op aanvraag
Afmeting 180cm x 80cm (zoals getoond)

Andere afmetingen (= afhankelijk van de betreffende begraafplaats)
zeker wel mogelijk = meerprijs
Staande gedenksteen (zonder omranding / meerprijs € 850,-) gemaakt van prachtige zwarte granieten natuursteen. Uiterst populair en mooie steensoort.
Moskee-model met 2 minaretten en vastgemaakte maan en sikkel,

*prijzen zijn inclusief 21% BTW, ontwerp, productie, transport, plaatsen en ALLE letters en figuraties

× Stel hier uw vraag via Whatsapp 0632271791